Anbefalinger

Helle er super pædagogisk, hvilket gør at man på intet tidspunkt føler, at man ikke kan være med. Vi havde samtidig en super sjov aften, hvor vi alle 150 personer fik store smil og sved på panden. Tak for det.”…
Hirse Christensen, tovholder for elevstævne 2017 på Brandbjerg Højskole

“Alle syntes det var sjovt, og alle syntes, at du var rigtig dygtig. Bruden havde haft det rigtig sjovt”
Jeanette P. Ekström, privat polterabend arrangør via Polterabend.dk

“Jeg ville bare lige sige tak for en rigtig god time i lørdags! Både bruden og vi andre syntes, at det var alle tiders! Du er virkelig dygtig”
Mette Munk, privat polterabend arrangør via Polterabend.dk

“Helle er en meget dygtig og tålmodig underviser, hun er altid positiv og forstår at få alle med. Undervisningen er udfordrende, men der er altid plads til grin og “fejl” og den uhøjtidelige stemning gør, at man ikke er bange for at prøve og ofte ender med at lykkes. Helle er god til at finde niveauet for deltagerne, det er dejligt at ende ud med at kunne en eller to hele koreografier efter en sæson, selvom det undervejs kan have været svært til tider. Det er fantastisk motion og man får virkelig trænet koordinationsevnen. Når der er live-trommer med på holdet, giver man slip og danser for fuld udblæsning – man kan ikke lade være! Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Helle som underviser og vestafrikansk dans som fritidsaktivitet.”

Marie N. Biisgård, kursist på Vestafrikansk dans, Fælles Fritid